Reibekuchen

Een echte delicatesse!

In onze keuken bereiden we wekelijks verse reibekuchen. Deze kuche wordt bereid van geraspte aardappelen, eieren en meel en gebakken in zonnebloemolie.
Thuis hoeft u de reibekuche alleen even opwarmen in een pan zonder olie of boter.

Gewicht per persoon is circa 150 gram.

Van origine eet u dit gerecht met appelmoes, maar een combinatie met sla of als tussendoortje kunnen wij ook aanbevelen.

​NIEUW:  er is nu ook glutenvrije reibekuchen!

De Reibekuche is alleen verkrijgbaar op donderdag en vrijdag.





Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00
ZondagZo t/m
Wij zijn op Koningsdag, 27 april, geopend van 8 tot 15 uur.